Jan
6

Un an nou fermecator!

By Zaineasca  //  diverse  //  2 Comments

Nu-mi plac rezolutiile, nu mi-am facut niciodata o lista si am citit de curand pe undeva ca rezolutiile sunt de fapt promisiuni pentru prima saptamana a lunii ianuarie. :))

calvin-hobbes-new-years-resolutions-572x433

sursa

Anul trecut a fost un an bun, m-am bucurat de fiecare clipa si l-am luat exact asa cum a venit. Inclusiv cu mercur retrgorad. Asa voi face si de acum. Voi continua sa ma bucur de freelance, sa lucrez cu drag pe noul proiect initiat anul trecut, voi face multe poze motanului cu care o sa va innebunesc, voi petrece mult timp cu familia si oamenii dragi mie si voi calatori cat mai mult. Anul asta e despre mine!  Ceea ce va doresc si voua. :) Sa faceti ceea va face pe voi fericiti.

Si cum anul nou vreau sa aduca doar vesti bune, incep eu cu una.

Cum altfel sa ne incepem anul decat fiind fermecatoare? Si neaparat trebuie sa ne refacem colectia de creme, pentru ca cele primite de Craciun nu ajung. :))

Asadar, va invit sa treceti pe la Centrul de Frumusete Farmec din Cluj, pana cel tarziu in 12 ianuarie 2014, unde cumparaturile de minimum 50 de lei va ofera posibilitatea de a participa la tombola “Rochia din povestea Farmec”. In plus, fiecare 50 de lei va aduce posibilitatea de a castiga rochia minunata – creatia designerului clujean Veronica Frisan –  si 2 bilete la baletul pe gheata “Frumoasa din padurea adormita”. 

rochie-farmec

Nu-i asa ca anul asta e din ce in ce mai bun?

Va doresc un an minunat si fermecator! 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove

2 responses to “Un an nou fermecator!”

  1. Nefertity says:

    Rochia este foarte frumoasa. La multi ani, sa scrii mai des! :)

Leave a Reply

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet