Dec
10

Sarbatorile vin, sarbatorile vin

By Zaineasca  //  diverse  //  3 Comments

Caravana Coca-Cola (2) (1)

Nu-i asa ca ai cantat in cap melodia? Ei bine, e clar: cum stii ca se apropie Craciunul? Vine Caravana Coca-Cola. 😀 Cu muzica specifica, cu luminitele pe care orice copil si adult le asteapta, cu Mos Craciun si cu multe surprize.

Eu am intrat in spiritul sarbatorilor de vre-o luna si mai bine, de cand am scos decoratiunile si am umblat prin magazine sa-i caut motanului coarne de ren, pentru ca anul asta nu mai scapa. Cadourile sunt deja cumparate, globurile pregatite, dar cu toate astea nu pot da startul sarbatorilor daca nu ma duc sa vad caravana, sa-mi fac o poza cu Mosu’ si sa-i las finut in buzunar lista de cadouri. Ce, am fost tare cuminte anul asta.

Asadar, Caravana Coca-Cola  de anul acesta se va afla miercuri si joi la Cluj, in Piata Unirii. Adica in 11 si 12 Decembrie, intre orele 15.00-21.00. Ce-mi place mie si mai mult, pe langa faptul ca imi las lista Mosului, e ca pot fi si eu Mos Craciun pentru altii. Practic, voi dona energie de la telefonul mobil pentru ca locuitorii din satul Pietroasele sa aiba parte, in prag de Craciun, de satul luminat de sarbatoare, cadouri pentru copii si un concert special. 

Cum voi face asta, va veti intreba, mai ales cei care stiu ca telefonul meu sta in pragul inchiderii intotdeauna pentru ca uit sa il incarc. Sa va explic. Anul acesta, Coca-Cola a creat un automat special care colecteaza energie de la telefoanele mobile. Prin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special Coca-Cola masoara energia generata de telefonul mobil, atunci cand ecranul activ al acestuia este plasat in dreptul panoului. Aparatul este dotat cu un ecran care monitorizeaza si indica energia electrica acumulata in functie de durata de expunere a telefonului. Priceput? Cum adica ce-i ala panou fotovoltaic?

Automatul Coca-Cola

Revenind, eu ma duc sa-mi pun telefonul la incarcat, sa am de unde dona energie. Hai, toata lumea telefoanele in priza, ca Mosu vede! Si ne vedem la Caravana.

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove

3 responses to “Sarbatorile vin, sarbatorile vin”

  1. Oana H. says:

    Cât de fain!

  2. Foarte tare aceasta idee! Iau si telefonul sotului!

  3. Dorelu says:

    Sarbatorile vin, vin si pleaca, tot ce conteaza este ca toti sa ne distam odata…
    Insa sunt de parere ca reclama cu mos Craciun si coca-cola prea mult a dainuit, ar fi cazul sa vina si cei de la Cola cu ceva noua.

Leave a Reply

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet