May
27

Premiere colorate pentru o vara la fel

By Zaineasca  //  diverse  //  No Comments

Cand ma gandesc la vara, ma gandesc la culori. Turquoise, caisa, smarald, verde marin, rosu, galben pai, visiniu, toate ma inspira. Pana ma uit in dulap si vad ca majoritatea hainelor mele sunt negre. Si atunci iau atitudine, nu, nu-mi cumpar haine colorate, ci imi colorez unghiile. :)

shutterstock_148988282Cam asa vad eu vara, vesela, in fiecare zi alta. Si fiecare zi ma intampina cu o alta culoare, astfel incat ma pot juca de-a altceva de fiecare data. Si intru in lumea lagunei albastre, simt miros de mere coapte, de piersici yummy si pot admira un apus de soare portocaliu.  Noile culori Farmec Collection ma duc cu gandul la concediu:  Green Laguna, Baked Apple, Feeling Special, Orange Sunset, Pink Flamingo, My Lavender, Yummy Peach.  

DSC_0756

Iar pentru serile de club, in care ma simt stralucitoare, voi merge pe noile lacuri DISCO, in 3 nuante noi. Si daca le combini cu noile nuante de lacuri din gama Ultrarezistent vei desoperi niste combinatii foarte misto!

11DSC_0672

 

2844_TopCoat1Si daca inca nu te-am convins ca vara asta va fi super colorata, o sa-ti mai spun ca va fi si super cool, pentru ca Farmec a lansat de curand un produs mult asteptat,  un gel TOP Coat care ofera unghiei un luciu intens si un volum instant datorita efectului de gel, fara a fi nevoie de lampa UV. Pam Pam!

Pentru ca vara nu dorm, imi fac unghiile! :)

 

sursa foto shutterstock

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove

Leave a Reply

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet