Nov
20

Patru semne că ai îmbătrânit

By Zaineasca  //  diverse, sarcaZme  //  9 Comments

Sunt cea mai bătrână din gaşcă. Asta e, m-am obişnuit deja cu toate glumiţele care se fac pe seama mea, mi-am asumat rolul de “doamna profesoară” – partea bună e că doamna profesoară poate să servească vin la orice oră – şi aştept încă o pereche de andrele de Crăciun cu mesajul “anul acesta aşteptăm şi căciuliţele”.

Recunosc, sunt bătrână şi prietenii mei tineri au dreptate când îmi spun că am băut vin cu Tutankhamon sau că eu am făcut designul primelor desene rupestre. În ultima vreme din păcate, am trecut prin câteva momente în care am realizat crudul adevăr.

La un chef de apartament cu gaşca, am ajuns cumva să ne uităm la All Time Boy Band Top 20 (nu ne judecaţi). Bineînţeles, am început să punem pariuri cu cine va lua locul 1. Am câştigat detaşat, nimeni nu ştia cine sunt New Kids on the Block. Verdict: bătrână.

La o ieşire de vineri seara în oraş, eram foarte încântată de un film pe care îl văzusem de curând şi m-am lăudat prietenilor. “Ce film mişto cu Ambra am văzut ieri”. Privirea de pe feţele lor şi întrebarea “Cine-i Ambra” m-au făcut să dau acelaşi verdict: bătrână.

Într-o seară de film, îl văd pe Mark Wahlberg jucând un rol genial. Exclam! Uite ce bine o ajuns Marky Mark. Am simţit privirile tuturor şi ştiam ce întrebare va urma. Verdict: bătrână. Mă enervez, scot telefonul şi îi oblig pe toţi să asculte Good Vibrations. Încep să şi dansez până îmi ridic din nou privirea către ei. Las ruşinată capul jos şi tac.

Şi totuşi ultimul şi verdictul final l-am primit direct în faţă, când am realizat că mă uitam la un film oarecare pe TVR, doar pentru că avea subtitrarea mai mare!

Text publicat in 24-FUN.

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove

9 responses to “Patru semne că ai îmbătrânit”

 1. Mela says:

  tu Oana, nu dramatiza! Eu as da un repeat la vremurile alea ?

 2. Alina rad says:

  Ei lasa, sunt si copii care poarta ochelari! Si eu ma gandesc la fel cand in vad in filme pe Mark, ca uite ce-a ajuns! Aveam poster acasa cu el :)

 3. Sanda says:

  omul moare la 30 si este ingropat doar la 70 fiindca asa gandeste:-)

 4. […] Zaineascai a produs o nebunie generala in biroul nostru. Am fost putin mistocarita ca nu stiu de New Kids on […]

 5. Eu am realizat ca am imbatranit cand mi s-a cedat locul in metrou de catre un baiat…sa zic trecut binisor de 20 ani. Ma tot uitam in jurul meu sa vad pentru cine se ridicase, cand mi-a zambit complice si abia atunci am inteles si eu crudul adevar.
  Sau mi-o fi cedat locul pentru ca sunt draguta?!…hmmm, uite la asta nu m-am gandit…

  • Zaineasca says:

   Eu am fost acum cativa ani la patinoar si cum nu ma pricepeam foarte bine ma cam clatinam, asa ca a venit un baiat la mine si mi-a spus: tanti, va ajut? :))

Leave a Reply

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet