Nov
26

O blonda intra intr-un service auto

By Zaineasca  //  diverse  //  1 Comment

Adica eu. Prima data cand am calcat, ma rog, condus, sa nu se inteleaga ca am calcat pe cineva, intr-un service, a fost sa-mi schimb cauciucurile de iarna cu cele de vara, sau invers, nu mai tin minte si oricum nu ma intereseaza in mod deosebit, important e sa stie aia sa le puna pe cele bune.

Am gasit un service aproape de blocul meu, am intrat hotarata si… m-am pierdut. Masini, oameni, roti, nu stiam pe cine sa intreb, ce caut acolo si care e procedura. Vazandu-ma dezechilibrata, ca sa folosesc un cuvant de service (ha ha), un domn ma intreaba ce doresc, service sau vulcanizare. Am ridicat o spranceana si am incercat sa ghicesc… service? El, vazand ca nu are cu cine, repeta intrebarea ca pentru femei: domnisoara, ce aveti de facut. A, sa-mi schimb rotile, zic. Deci vulcanizare, conchide el.  Vulcanizare sa fie!

In alta zi, tocmai proaspat intoarsa din concediu dupa ce am condus sute de kilometri, cum am ajuns in Cluj am facut pana. Pentru ca bordura. Norocul meu a fost ca am facut pana fix in curtea unei vulcanizari si pana am apucat sa ma dau jos din masina roata era aproape schimbata. Cu cea de rezerva, bineinteles.

Am avut noroc de fiecare data. Dar daca faceam pana in fata blocului? Sau in parcare la mall? Oi fi io draguta si am reusit odata sa-l conving pe un trecator sa-mi schimbe stergatoarele, dar chiar anvelopele? Si acum ca e iarna si inca mai am de schimbat anvelopele de pe spate sa nu ma amendeze politia, o sa stau la cozi de numa.

Sau nu. Un tanar din Cluj s-a gandit la o idee de business geniala si si-a facut o vulcanizare mobila.  Practic tu suni, ei vin la tine, iti schimba rotile, le echilibreaza si gata. Fara cozi fara sa astepti. Mi se pare foarte tare si bine gandit. Si au un numar de telefon genial: 0744 BEP BEP (0744.237.237 pentru blonde).

No, ia sa-l sun sa vedem daca livreaza si in Manastur. :)

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove

1 Comment to “O blonda intra intr-un service auto”

  • hahahahah! ioi ce bine rad. abia astept postul cu urmator. is curioasa daca manasturu’ intra in aria de deplasare

Leave a comment

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet