Nov
26

Fii videochat

By Zaineasca  //  diverse  //  1 Comment

Prima data cand am auzit despre videochat am zis “io-te bre, cea mai veche meserie evolueaza”. Dar timpul a schimbat multe, inclusiv perceptia mea despre munca asta. Nu va ganditi ca am facut sau voi face vreodata asa ceva. Nu este genul meu. Educatia primita imi blocheaza orice impuls de a deveni un “model”. Dar cu timpul avand contacte cu diferite persoane de sex feminin am aflat detalii amanuntite despre treaba asta.

So, nu este ceva nasol asa cum crede lumea. Bani se fac, siguranta fizica si financiara sunt garantate. Exista chiar si carte de munca acum.

Curiozitatea m-a facut sa apelez la cunostinta unei alte cunostinte pentru a intra intr-un asemenea studio videochat. Asa am dat de un studio videochat aflat in centrul Bucurestiului, zona Piata Unirii (acesta adica), unde am apucat sa vad destule “inside details” despre cum functioneaza treburile. Ce sa zic. Am ramas uimita. Aproape ca m-am simtit intr-o corporatie multi-nationala, nu intr-un studio videochat. Planificarea fiecarui detaliu, a trainingului, suportul tehnic, aparatura, denota un profesionalism greu de conceput pentru cineva care nu a calcat intr-o asemenea companie.

Castigurile sunt pe masura. Puteti afla mai multe de aici. Contribuie mult atat bonusurile cat si concursurile din cate am inteles de la managerul firmei. Fetele cu care am discutat pareau extrem de multumite, iar unele erau angajate de peste 2 ani de zile.

Ce sa spun. Am ramas uimita. Pana la urma dracul nu e atat de negru, ci este chiar roz. Fii videochat este sloganul lor si uitandu-ma la siguranta financiara a modelelor am ajuns la concluzia ca merita sa fii videochat.

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove

1 Comment to “Fii videochat”

  • suna bine zaineasco

Leave a comment

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet