Feb
21

Elixirul dragostei

By Zaineasca  //  diverse  //  6 Comments

A fost odată ca niciodată un tânăr care își dorea foarte mult să facă oamenii fericiți, să-i aducă împreună și să-i facă să se îndrăgostească,. Nu, nu era nici Valentin, nici Dragobetele, nici vaca mov și nici vrăjitorul din Tristan și Isolda sau Harry Potter.

Era un tânăr care, în beciurile farmaciei în care își petrecea zilele, amesteca licorile și le selecta cu mare atenție (că doar așa se face) pentru a oferi lumii întregi Elixirul Dragostei. Rețeta secretă s-a păstrat de atunci, și nimeni, nimeni nu știe exact dacă s-a îndrăgostit pe bune sau a fost vrăjit. Muahaha.

Pentru prima oară în istorie, special de Dragobete, Muzeul Farmaciei oferă vizitatorilor rețeta Elixirului Dragostei și a „parfumurilor de iubire” așa cum erau ele preparate de farmaciștii de acum câteva sute de ani.

În 24 februarie, porțile Muzeului Farmaciei vor fi deschise de la 18 la 23, toți vizitatorii beneficiind de intrare cu preț redus (3 lei). Atmosfera de iubire va fi întreținută de Trupa OM.

Eu în locul vostru n-aș risca să nu mă duc. Nu știi niciodată când ai nevoie de o poțiune … :)

Evenimentul este organizat cu sprijinul Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei. Sponsorii Serii de Dragobete sunt Artvinium, Cramele Recas, Perpetuum şi PR & More.


Evenimentul este organizat cu sprijinul Muzeului National de Istorie a Transilvaniei. Sponsorii Serii de Dragobete sunt Artvinium, Cramele Recas, Perpetuum si PR & More.
Digiprove sealCopyright protected by Digiprove

6 responses to “Elixirul dragostei”

 1. nicolae says:

  chiar merg potiunile ale ? as avea nevoie urgenta de asa ceva daca ( chiar ) merg :(( nu de alta dar ce nu fac eu sa arat ca imi pasa si ca vreau ceva serios …ORICE … asa ca te rog frumos Oana, daca cumva stii ca is pe bune potiunile alea vreau si eu …

  • Zaineasca says:

   din pacate eu am fost plecata din localitate si n-am mai ajuns :( am inteles ca a fost bestial si ca au batut recordul de vizite, peste 500 😀

 2. […] genul. ?i tot aici se fabrica elixirul dragostei, care b?nuiesc c? ?ti?i ce face ?i din care a promis Oana c?-mi trimite vreo 2-3 pic?turi, s? […]

 3. Solexpert.ro says:

  Foarte interesant! Cred ca a fost un eveniment foarte reusit. Pe urmatorul nu o sa-l ratez.

Leave a Reply

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet