Jun
23

Cum te pregatesti de club cand esti batran

By Zaineasca  //  diverse, sarcaZme  //  3 Comments

Trebuie sa recunosti ca, dupa o anumita vastra, mersul in club e din ce in ce mai rar si necesita o pregatire anterioara foarte bine structurata si gandita. Nu mai ai 18 ani sa te hotarasti de pe o ora pe alta si pur si simplu sa sari intr-un taxi si sa alegi un club la intamplare. Dupa 30 de ani, problema e mai complicata. Iata cateva sfaturi.

In primul rand, te hotarasti cu o saptamana inainte in ce club vei merge. Nu de alta, dar sa te obisnuiesti cu ideea si in ziua cu pricina sa apuci sa tragi un #powernap inainte, ca tre sa rezisti macar pana la 12.

2-naps-per-day-gif

sursa

Apoi, trebuie sa afli la ce ora merg tinerii in club. Pe vremea mea mergeam la 8, ca pe 12 sa fim acasa, dar acum se merge pe la 12, ca la 8 sa ajungi si tu inapoi. Eh, alte vremuri. Iti sugerez totusi sa ajungi inainte de 11, sa nu-ti pierzi rezervarea. Cum care rezervare? Doar nu vrei sa stai in picioare toata seara? Nu uita, ai o varsta si picioarele incep sa te doara dupa 2 ore.

3f7abbc7-6138-45bb-b0e9-19a5bca504ef_hello-ladies-3

sursa

Atentie cum te imbraci. Da, nu mai stii cum se imbraca lumea in club, dar poti intreba subtil niste prieteni mai tineri. Subtil, am zis. Si, cum a fost in club saptamana trecuta? Cu ce te-ai imbracat? Asftel poti deduce foarte usor ca efectiv nu ai haine de club si cu orice te-ai imbraca, lumea o sa stie ca esti batran. Rochia aia cu care ai fost la nunta e prea eleganta, cealalta e prea batraneasca si sa mergi in pantaloni scurti si tocuri ti se pare un calvar.  Asa ca imporvizezi. Iti iei in poseta niste balerini si tocurile alea comode, iti tragi un make-up de seara si speri sa fie intuneric si sa nu se prinda nimeni.

scarf

sursa

Sa nu crezi ca am terminat. Mai ai cateva lucruri foarte importante de luat cu tine. Medicamentele. In primul rand solutia de desfundat nasul, sa nu te sufoci de la tot fumul ala din club. Se mai da cu fum in cuburi, nu? Apoi medicamentele de balonare, stii bine cum faci de la energizant. Apoi neaparat ceva de durere, ca sigur o sa te doara toate a doua zi. Nu uita nici de gelul pentru picioare obosite, de medicamentele de alergie, solutia anti-mahmureala si neaparat pernitele de silicon pentru papuci.

1b88ef6139d4de45536e9adf99662cc0

sursa

Hai ca esti pregatit! Du-te si distreaza-te, tinere! Oricum nu vei recunoaste nicio piesa!  Dar iti vei face multe #sefie-uri, sa vada toti prietenii de pe facebook cat esti tu de modern! :)

When-You-Find-Perfect-Outfit

sursa

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove

3 responses to “Cum te pregatesti de club cand esti batran”

  1. Soso says:

    Tu n-ai baut destul. Si daca pe vremea noastra era “la moda” sa bei bere, sa “servesti” o vodka orange sau Jack cu cola acum se beau shot-uri. Multe shot-uri. Pe bune, daca adolescentul din mine adevarat, cel din anii 2000-02 il intalneste pe adolescentul meu 2014 cel din trecut ar fi facut muci de cel din prezent. Clar. Beau copiii astia ca sugativele!!!

  2. […] tot am ajuns la subiectul ‘chefuiala’, eu una am ras la articolul Zaineascai despre cum te pregatesti de club cand esti batran. M-am recunoscut aproape in […]

Leave a Reply

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet