Dec
11

Cum ştii că pisica ţi-a preluat viaţa

By Zaineasca  //  diverse  //  8 Comments

Ador pisicile, sunt cea care dă like la orice poză cu pisici de pe net şi dacă pisicile ar prelua lumea, eu aş fi ok. Doar că sunt puţin alergică. De trei ani am un motan roşcat, cunoscut în unele cercuri de pe casa scării ca Sasha, ză Terorist. E un terorist sentimental şi are cele mai multe tipuri de mieunături pe care le-am auzit vreodată de la o pisică. Şi, de când îl am, mi-a schimbat viaţa, adică, aşa cum spune şi prietena mea cea mai bună, face ce vrea cu mine.

Fotografie0960

Când se trezeşte motanu’, mă trezesc şi eu. Nu că aş avea de ales, eu aş mai dormi, dar dacă motanu’ mi-a văzut pentru o secundă ochii deschişi, am încurcat-o. Degeaba mă prefac încă adormită, el ştie. Şi se apropie tiptil, se opreşte în faţa mea şi mă atenţionează uşor. Cu o lăbuţă peste nas. Hello. Ştiu că te-ai trezit, sus şi hrăneşte-mă. În cazul în care nu mă execut, mă muşcă ușor ne nas. Şi s-a terminat.

Stau cu uşa de la balcon deschisă chiar şi iarna, învelită în zece pături, doar pentru că domnul motan doreşte să se uite pe geam şi să admire natura. Sau blocul de vis-a-vis. Pot să-l închid, dar atunci trebuie să deschid uşa de la intrare, să se plimbe pe bulevardul numit casa scării. Ce contează dacă răcesc, atâta timp cât motanul e fericit. Am investit inclusiv în plase speciale pentru geamuri, pe care să nu le poată rupe.

În lista mea de Crăciun, majoritatea cadourilor sunt pentru el, nu pentru mine. Un motan fericit egal o viaţă fericită pentru stăpân, adică sclav, adică eu. Fântâni pentru pisici, ansamblu de joacă de sute de lei, căsuţă specială şi cine ştie ce-mi mai trece prin cap, toate pentru motan. Dacă eu primesc linişte sufletească, mi-e destul.

Fotografie1066

Dar sigur ultimul semn e cel mai grav. Ştiu, nu e normal ce se întâmplă, dar n-am ce face, nu mă pot abţine. Îmi curge apa la robinetul din baie de două săptămâni. Pic, pic, pic. Motanul e înnebunit, toată ziua ar sta în vană să privească jocul nebun al picurilor. Se joacă cu apa şi e incredbiil de fericit. Şi, chiar dacă o să plătesc la cheltuieli de o să mă sărăcească, de două săptămâni încă nu am chemat instalatorul!

Probabil mi-o merit. :)

Text publicat in 24-FUN.

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove

8 responses to “Cum ştii că pisica ţi-a preluat viaţa”

 1. Alice says:

  Awww, e un rasfatat! Iar tu un om bun. Al meu sot se plimba aplecat prin casa, cu matza catarata jumatate pe gat, jumatate pe cap (in general cu fundul ei pufos pe cap). Si ne miauna, se joaca cu bilute prin living la 6 dimineata, dar e incredibil de adorabila, ne amuza dupa o zi grea, e a noastra. Acu’ eu mai vreau una, sa vedem cum il convingem pe domn sot 😀

  • Zaineasca says:

   Ah, stiu, si eu mai vreau una, dar din pacate apartamentul meu nu va rezista la 3 teroristi :)) bafta in convingerea sotului. double the fun, iti dai seama 😀

 2. ruxa says:

  sigur ti’o meriti! :))))
  (dar si el pe tine!)

 3. […] citit azi pe blogul Oanei despre Cum ?tii c? pisica ?i-a preluat via?a ?i mi-am zis c? ar trebui s? v? povestesc cea mai recent? p??anie a mea. C? ne-am tras […]

 4. Diana says:

  Mama lui de motan ce viata buna duce :))

 5. […] Nu l-am cunoscut personal, dar motanul Zaineascai mi se pare adorabil si cu foarte multa personalitate. […]

Leave a Reply

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet