Sep
30

Craciun de toamna

By Zaineasca  //  diverse  //  No Comments

V-am mai spus ca ador toamna, chiar daca stiu ca o sa urmeze zile cu ploaie si frig, ma multumesc cu soarele pe care l-am primit pana acum. Daca ar fi dupa mine, as sarbatori Craciunul acum. Pe vremea asta. Ce sa mai asteptam pana in Decembrie, cand e frig, zapada si gheata. Ce frumos ne-am duce la cumparaturi in rochite si geaca de piele, cu ciocate sau cizme si o esarfa? Cat de minunat ar fi sa mergem la colindat fara sa inghetam pe drum? Ce decoruri frumoase am putea face pentru casa cu cromatica de acum?  Nu? Nimeni?

shutterstock_151660637

Bine, dar asta nu inseamna ca nu ne putem face cadouri. :) Si cum bine stiti, cu bijuteriile mergeti la sigur. Asa ca va dau uite aici un link, pentru ca Farmec a hotarat sa faca pe site o sectiune de cadouri . Si nu orice cadouri, ci seturi minunate de bijuterii realizate din cristale Swarovski. Asta pentru ca acest cuvant “Swarovski” inseamna Craciun pentru orice femeie. :)

 

Si daca toti ati intrat pe site, puteti remarca inca cateva schimbari in bine care il fac mult mai usor de navigat. Structura meniului e modificata, acum e mult mai usor de navigat. Pentru barbati, va rugam apasati butonul numarul numarul 5, ala din mijloc. 

Exista o pagina de sugestii, unde puteti intreba ce produse sa folositi si cum.  Pentru barbati, va rugam apasati butonul numarul numarul 5, ala din mijloc. 

Exista o sectiune de “produse noi”, pentru a gasi mai usor ultimele game lansate, asta pentru ca Farmec lanseaza in jur de 200 de produse pe an. Pentru barbati, stiti ce e nou acum pe Farmec? Sectiunea de bijuterii, butonul numarul numarul 5, ala din mijloc. 

Si nu in ultimul rand s-au adaugat filtre noi pentru a gasi mai usor produsele in functie de tipul de produs, actiune, varsta, de tipul de ten etc. Va zic io, e simplu: butonul numarul numarul 5, ala din mijloc.  :)

Radem si glumim, dar serios acum. Nu sarbatorim Craciunul pana nu vine iarna?

foto: shutterstock

shutterstock_63562402_web

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove

Leave a Reply

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet