Mar
28

Cadouri pentru toata familia

By Zaineasca  //  diverse  //  1 Comment

Mi-ar placea sa primesc in fiecare zi cadouri (logic). Si imi place si sa daruiesc. Nu cred ca trebuie sa existe o zi sau o luna speciala pentru cadouri si mi se pare foarte mult sa astept pana la Craciun. De ceva vreme va povestesc despre produsele Farmec si in ultimul an toata familia mea le foloseste. Chiar si bunica. Si vara-mea.

Imi place in fiecare luna sa-i surpind cu cate o mica atentie. Si gasesc de fiecare data ceva care li se potriveste.

Pe mami o alint cu crema ei preferata de la Gerovital H3 cu Retinol. Nu, nu cu gama Nufar si Triumf, cu aia ma alint pe mine. :)) Mama zice ca de cand o foloseste ii e teama ca trebuie sa dea din nou BAC-ul.

Lui tati ii cumpar samponul antimatreata din gama Men. Inca un motiv pentru care mami imi multumeste.

Pe bunica o rasfat cu crema de maini cu galbenele si mi-am castigat un loc in testament de cand i-am dus de 8 Martie masca de par si sampon cu aloe si urzica. E adevarat ca buni foloseste crema de maini si pentru genunchi, dar rezultatele sunt minunate si reumatismul nu o mai chinuie. Asadar, a trebuit sa mai comand una si pentru prietena ei. Sharing is caring.

Vecinei mele i-am facut cadou un super parfum de la Farmec si asa mi-am castigat pe viitor un loc in garajul ei care sigur o sa ma ajute tinand cont de lucrarile care se executa acum in cartierul meu. Nici nu mai stiu ce e mai salbatic, lucrarile sau cartierul.

Pe iubitul meu il rasfat cu gelurile de dus din gama Men si cu laptele Doina pe care nu uita niciodata sa-mi aduca aminte sa-l comand, nu de alta, dar pantofii lui nu mai rezista intemperiilor fara produsul minune, asa ca de obicei comand vreo trei sticlute, sa stiu ca ne ajung.

Dar probabil cel mai incantat de produsele Farmec e motanul, care abia asteapta sa golesc produsele din cutie ca sa poata puna stapanire pe ea. Si cand toata lumea e fericita, eu sunt fericita. :)

WP_001801

 

One response to “Cadouri pentru toata familia”

  1. Nefertity says:

    Motanu’ arata de parca a baut din emulsia nutritiva, e cam high :))

Leave a Reply

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet