Nov
28

Colectia de iarna pentru unghii

By Zaineasca  //  diverse  //  No Comments

Am avut o perioada in care imi scchimbam lacul de pe unghii si de doua ori pe zi daca nu se asorta cu hainele. Dap. Poate era putin exagerat, nu zic nu, dar nu suportam sa vad ca nu ma asortez. Asta era inainte sa devin designer. Acum folosesc expresia: bineinteles ca se asorteaza, doar sunt designer. Inca nimeni nu m-a contrazis. :)

Dar, de ceva vreme unghiile mele sunt in greva. Le-am bagat eu, asa putin, doar ca sa fie pregatite pentru sarbatori. Pentru ca, in fiecare an de Craciun incerc divese nebunii pe unghii. Bine, nu-mi ies intotdeauna si atunci aleg sa-mi fac fiecare unghie de alta culoare. Ca modele, am de unde alege. Pinterest e plin de idei.

Sa vedem ce avem azi pe stoc. Un colajel dragut cu idei. :) sursa 

FotorCreated

As incerca sa desenez niste reni, dar sunt sigura ca ar iesi pisici si toata lumea ar crede ca sunt bufnite…

Ca si cromatica, am de unde alege. Farmec Collection winter edition 2014  vine intr-o forma foarte faina, mica si draguta si cu niste prezentari si mai faine, in functie de starea de spirit. Eu sunt pe starea de spirit cu vin, dar sa vedem totusi ce alegem. :) Mai jos preferatele mele.

dark_side

Pentru ca nimic nu spune mai bine: cina in familie. 

freezing

Pentru ca la mine pe telefon ninge si mi-e frica sa ma uit pe geam. Mai bine imi fac unghiile.

trees

Pentru sora-mea. :)

your_highness1

Pentru mine.

santa

Si pentru Mosu.

Puteti vedea toata colectie pe site sau pe facebook. Si le puteti comanda de pe magazinul online, daca nu cumva aveti drum la magazinul de pe Bucuresti, din Cluj.

Si daca sarbatorile va obosesc si mesele in familie va scot la iveala cele mai mari riduri, va sugerez sa incercati pentru seara de Craciun si nu numai, Gama Perfect Look si mai ales Crema de Blurare riduri. Face minuni si selfiurile nu mai trebuie photoshopate sau instagramate. 😀

Va tin la curent cu manichiura. Pana atunci ma asortez cu motanu. :)

10407624_10152405354080009_177109810705021185_n

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove

Leave a Reply

surse foto

Royalty Free Images

centrul frumusetii romanesti

   Beat diabetes   Diabetes diet